EN TR
Header Resmi
Hakkımızda

Firmamız 1998 yıllında Nihat BARAN tarafından kurulmuş ve iş dünyasına başlamıştır. 17 yıla yakın geçmişi bulunan ESKİKALE İnşaat Nakliyat Petrol ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Firmalarımız, modern  çağın gereksinimlerine cevap verecek eğitimli ve profesyonel teknik elemanları, kalifiye kadrosu ve son teknolojiye sahip üretim makine ve ekipmanları ile; Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Özel Sektör Kuruluşlarına karşı taahhüt  ettiği, bitirdiği ve halen devam eden işlerinin yanında, alüminyum profil üretiminde de sektörde yerini almıştır. ARFEM İnş. Met. Taş. Tic. San. A. Ş.; bölgenin ilk tesisi olarak; 21.000 m2 kapalı, 40.000 m2 açık, toplam da 61.000 m2  ’de; 16 ‘sı beyaz yakalı olmak üzere toplam 165 personeli ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayrıca yurtiçinde, en son teknolojiyi ve teşkilat organizasyonunu uygulayarak, yetişmiş tecrübeli teknik personel, makine ve ekipman parkı ile  taahhüt ettiği tüm bu projeleri ISO 9001 sertifikalı Kalite Yönetim Sistemi  çerçevesinde başarıyla yürütebileceğini kanıtlamaktadır.


Başta bölge olmak üzere yurt içinde; Karayolları, Devlet Su İşleri, Hidroelektrik Santralleri, Belediyeler, Üniversite, Hastane, Konut, Okul, Köprü, Tünel, Arıtma Tesisi, İsale Hatları, Atık Su Tünelleri, Endüstriyel ve yurt dışında; Irak başta olmak özere İran, Suriye, Katar ve İngiltere gibi ülkelere yönelik gerçekleştirdiğimiz taahhüt işleri ve Alüminyum da yakaladığımız kalite, ülkemizin temsili anlamında güzel başarılar elde etmiş ve ilişkilerimizin pozitif olarak gelişmesini sağlamıştır.

Gerçekleştirdiğimiz bütün projelerde önce insan felsefesini kendimize ilke edinerek, iş sağlığı ve işçi güvenliğini ön planda tutup; yüksek bir emniyet bilinci, disiplin ve bu ilkenin gerekli kıldığı kişisel bireysel sorumluluk duygusunu geliştirmek için aktif bir çaba harcamaktayız.
 
ESKİKALE İnşaat Nakliyat Petrol ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 
.
Copyright Eskikale İnşaat Nak. Pet. ve Turizm San. Tic. A.Ş. 2015 All Rights Reserved.